images msdnaaA szolgáltatás csak az Advanced szinten muködo IT Academy tagiskolák számára érheto el. A szolgáltatásra nem kell külön elofizetni, az minden plusz költség nélkül használható. Az MSDN AA-ban elérheto szoftverek jogtisztán feltelepíthetok és futtathatók a számítógéplabo-rokban, az oktató és a diákok számítógépén akár otthon is. A Microsoft IT Academy iskolák az MSDN AA szolgáltatásra csak az IT Academy tagsági oldalán tudnak regisztrálni.
 
Az ingyenes-ség csak az 1 évig érvényes és letöltheto típusú elofizetésre vonatkozik. Ez annyit tesz, hogy mind az oktatók, mind pedig a diákok csak az Interneten keresztül tudnak szoftverhez és a hozzátartozó jogtiszta termékkulcshoz hozzájutni, természetesen elozetes regisztráció után.
 
A program adminisztrátor feladata, hogy az MSDN AA szolgáltatáshoz csak olyan felhasz-nálókat engedjen hozzáférni, akik jogosultak annak használatára. Itt érdemes megjegyezni, hogy a diákok az otthoni számítógépükre is telepíthetik a megadott szoftvereket olyan feltétellel, hogy csak addig használhatják azt jogtisztán, amíg az adott Microsoft IT Academy iskola aktív tanulói. A tanulmányuk befejezését követoen is jogtiszta marad az adott szoftver addig, amíg azt újra nem telepíti.
 
A diákok csak olyan szoftverekhez juthatnak hozzá az MSDN AA-n belül, ami az aktuális Microsoft kurzushoz szükséges. Természetesen a feltelepített szoftvereket csak oktatási és/vagy kutatás-fejlesztési célokra lehet felhasználni, emiatt anyagi hasznot hozó feladatot nem végezhet rajta.
 
Az MSDN AA szolgáltatáson belül a Microsoft Office termékcsalád nem érheto el, azt nem lehet használni. A program adminisztrátor feladata továbbá, hogy biztosítsa a letölthetoséget azon a diákok számára, akik tagjává váltak az MSDN AA szolgáltatásnak. A letöltéshez eloször a program adminisztrátornak regisztrálnia kell a Microsoft IT Academy iskolát az E-Academy letölto portálra, majd ezután az iskolában Microsoft kurzusokon résztvevo diákokat is. Így akár otthonról, kötöttségek nélkül használhatják a legújabb Microsoft termékeket.
IWIWGoogle bookmarkFacebook