images microsoft learning
A Microsoft az IT Academy Program segítségével hozzáférést biztosít tagintézményein keresztül a diákok számára tudásbázisához, melyet több díjjal is jutalmaztak a világon, ezzel ismerve el hatékonyságát. A 2008-2009-es tanévben rendelkezésre álló tananyagok száma mára meghaladta a 260 darabot. Mindegyik tananyag multimédia alapú, hogy a diákok könnyebben és hatékonyabban tudják elsajátítani az ismeretanyagot. Mindegyik tananyag flash alapú, interaktív feladatokkal teletuzdelt és a modulok végén online virtuális laborhozzáférést is biztosít. Így egy-egy modul végén a diákok számot adhatnak az addig megszerzett tudásukból egy online laborgyakorlaton keresztül.

Az E-Learning rendszer tartalma a Microsoft IT Academy Program Advanced szintjén:

  • Az IT Professzionális kurzusok között az alábbi tananyagok érhetok el:
    Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows XP Professional, Microsoft Windows Vista Business, Internet Explorer 7.0, Microsoft Exchange Server 2007, Microsoft SQL Server 2005, Microsoft SQL Server 2008, Microsoft Office SharePoint 3.0, stb.
  • Az IT Fejleszto kurzusok között az alábbi tananyagok érhetok el:
    Microsoft SQL Server 2005, Microsoft SQL Server 2008, ASP .NET, Visual Studio 2008, .NET Framework 2.0, stb.

Bovebb információ a Microsoft E-Learning szolgáltatással és a benne foglalt tananyagokkal kapcsolatban az alábbi linken érheto el: http://www.microsoftelearning.com

IWIWGoogle bookmarkFacebook