images itacademy
A Microsoft IT Academy Program több akadémiai intézménnyel dolgozik együtt, hogy magas szintu, a Microsoft technológiákon alapuló programot ajánljon a diákoknak. A Program lehetoséget nyújt, hogy az IT Akadémiákon keresztül a diákok hozzáférhessenek az alábbiakhoz:
 • Világszintu technológiai tananyagok:
  Ez segíti a diákokat, hogy elsajátítsák a legmodernebb technológiai ismereteket, mely a munkaeropiacon szükséges lehet.
 • Hozzáférhetnek az online tananyagokhoz:
  Akkor és azt tanulják, amit és amikor akarnak. A diákoknak és az oktatóknak is rendkívül kényelmes.
 • Összeköti a tanulást a munkaeropiaci igényekkel:
  Azoknak a diákoknak is segítséget nyújt, akik levizsgáztak és sikeresek akarnak lenni a munkaeropiacon, hiszen rendelkeznek Microsoft Termékspecialista (MCP) vizsgával.
 • Képzett munkaerot farag a munkáltatók számára:
  Így a jelentkezok a megfelelo szakismeretekkel kerülhetnek el cégekhez, ahol a valós életben is bizonyíthatják informatikai jártasságukat.
 •  
  Összeköti a diákokat és az oktatókat a Microsofttal:
  Egy hosszantartó személyes és szakmai elkötelezettséget biztosít a technológiai ismeretek és az IT szakmában dolgozók között

Diákok és az IT Academy Program:

Biztosítja számukra az alábbi elonyöket, amik csak azon intézmény diákjai számára érhetok el, akik hivatalos Microsoft IT Academy minosítéssel rendelkezo iskola tanulói. Érdemes megemlíteni, hogy néhány, a Programon belül használható szolgáltatás csak angolul érheto el, a magyar nyelv egyenlore nem támogatott.

IWIWGoogle bookmarkFacebook