Az iskolánk életében hagyományosnak számító diáknapot 2019. április 3-án tartottuk meg. Idén akadályverseny volt a program, melynek keretében az osztályok keresztül-kasul szelték Balatonboglárt, hogy mind a 13 állomást érintve teljesítsék a feladatokat.

2019diaknap 1

A diákoknak és osztályfőnökeiknek igen változatos kihívásokkal kellett megbirkózniuk: többek között volt íjászat, retro pop kvíz, versfelismerés, paintball, autós kvíz, falmászás, bobozás, Balaton-kvíz, közben pedig rengeteg séta fel és le a város kies dombjain. Az akadályversennyel már a közelgő digitális témahétre is hangolódtunk, hiszen a feladatokat és a térképet az iskola honlapján megtalálható QR kódok alapján tölthettük le.

2019 diaknap 2 2019diaknap 3
2019diaknap 4 2019diaknap 5

 

A kihívásokat legsikeresebben teljesítő 12.G és 5/13.B osztályok jutalma 1-1 kirándulás, melynek költségeit a Mathiász Alapítvány fedezi. Gratulálunk a nyerteseknek!

A teljes galéria megtekinthető az alábbi linke:
Diáknap képek

A program megvalósulását a Balatonboglári Kalandpark és Bobpálya tulajdonosa Csiszár Szilárd Úr, valamint Borongics József Úr a Suzuki Borongics Kft. ügyvezetője is támogatta, akiknek köszönjük az önzetlen segítséget, felajánlást. Ugyancsak köszönet illeti iskolánk szervezésben, lebonyolításban résztvevő pedagógusait is!

IWIWGoogle bookmarkFacebook