2019. február 8-án került megrendezésre iskolánk szalagavató ünnepsége, a Nemzeti Kézilabda Akadémia Sportcsarnokában. Az idei tanévben 3 osztály végzős diákjainak mellkasára tűzték ki osztályfőnökeik a felnőtté válás közeledtét jelző szalagot. A végzősök rokonai, barátai, ismerősei és tanárai megtöltötték a NEKA Csarnok lelátóját, ahol a színvonalas ünnepség megtekintése után gyönyörködtek a tanulók keringőjében, majd az iskola alapítványi bálján mulattak önfeledten.

2019szalag1

Szeretnénk köszönetünket kifejezni iskolánk Vezetőségének a keringőruhák bérlésében nyújtott anyagi támogatásért, a NEKA Csarnok vezetőjének, Hanzel Dorinának, a nívós helyszín biztosításáért.

Az alsóbb évfolyamok is kivették a részüket a szervezés lebonyolításában, ezért szeretnénk köszönetet mondani Holczman József tanár úrnak és a 11/HB osztálynak, Bíróné Bihari Zsuzsa tanárnőnek és a 11/S osztálynak, valamint Varga Zsuzsa és Pintér Gabriella tanárnőnek és a 10/HB osztálynak.

Továbbá szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki valamilyen formában szebbé tette és segítette diákéletünk egyik nagy napját.

B. Radó Lili szavaival zárnám köszönetnyilvánításunkat:
„Köszönöm, hogy ünnepnek tekintesz…
és ó- ezüsttel terítesz miattam.”

Jávori Enikő, a végzős évfolyam diákjai nevében

2019szalag2 2019szalag3
2019szalag4 2019szalag5

 

Teljes képgaléria megtekinthető az alábbi linken:

Szalagavató 2019

IWIWGoogle bookmarkFacebook