Nappali rendszerű gimnáziumi képzés a Mathiászban

A korábban már iskolánkban működő esti rendszerű gimnáziumi képzés mellett 2014 őszétől nappali rendszerű gimnáziumi osztályt indítunk, első sorban a Nemzeti Kézilabda Akadémiás tanulónk számára, de a jelentkezők számának függvényében további élsportoló tanulókat is fel tudunk venni az osztályba.

Az osztályban az általános műveltséget megalapozó, valamint érettségi vizsgára és felsőfokú iskolai tanulmányok megkezdésére felkészítő nevelés-oktatás folyik. Fejlesztő célú képzési tartalmakkal, problémakezelési módokkal, hatékony tanítási-tanulási módszerekkel készítjük fel tanulóink arra, hogy a tudás mindig tartalmaz átalakuló, változó, bővülő elemeket is, így igyekszünk kialakítani a tanulókban az élethosszig tartó tanulás igényét és az erre való készséget, képességet.

A sportolók számára kiemelten fontos a nyelvtudás, így iskolánkban az angol és a német nyelv tanulására van lehetőség.

A gimnáziumi osztályban emelt szintű informatikaoktatást folytatunk, így az emelt szintű informatika érettségi vizsga letételét, illetve az informatikai szakirányú továbbtanulást is választhatják a végzős tanulóink.

Az iskolánkban működő CISCO Hálózati Akadémia, az ECDL vizsgaközpont és a Microsoft IT Akadémia nemzetközileg elismert szakmai bizonyítványok megszerzését teszi lehetővé az informatikai szakterületen elhivatottabb tanulóink számára.

Kollégiumi elhelyezést minden tanulónk számára biztosítunk az ország egyik legszínvonalasabb kollégiumában, a Boglári Kollégiumban.

 

További információ: +36 30/869-4980; +36 20/2250-039; +36 30/436-5773
www.mathiasz.hu

 

IWIWGoogle bookmarkFacebook