2019.04.04- én került megrendezésre az „Édes anyanyelvük” verseny megyei döntője, az Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziumban, Kaposváron. Iskolánkat Kiss Máté 9/B osztályos tanuló képviselte.

edes anyanyelvunk

Bővebben...

Az iskolánk életében hagyományosnak számító diáknapot 2019. április 3-án tartottuk meg. Idén akadályverseny volt a program, melynek keretében az osztályok keresztül-kasul szelték Balatonboglárt, hogy mind a 13 állomást érintve teljesítsék a feladatokat.

2019diaknap 1

A diákoknak és osztályfőnökeiknek igen változatos kihívásokkal kellett megbirkózniuk: többek között volt íjászat, retro pop kvíz, versfelismerés, paintball, autós kvíz, falmászás, bobozás, Balaton-kvíz, közben pedig rengeteg séta fel és le a város kies dombjain. Az akadályversennyel már a közelgő digitális témahétre is hangolódtunk, hiszen a feladatokat és a térképet az iskola honlapján megtalálható QR kódok alapján tölthettük le.

2019 diaknap 2 2019diaknap 3
2019diaknap 4 2019diaknap 5

 

A kihívásokat legsikeresebben teljesítő 12.G és 5/13.B osztályok jutalma 1-1 kirándulás, melynek költségeit a Mathiász Alapítvány fedezi. Gratulálunk a nyerteseknek!

A teljes galéria megtekinthető az alábbi linke:
Diáknap képek

A program megvalósulását a Balatonboglári Kalandpark és Bobpálya tulajdonosa Csiszár Szilárd Úr, valamint Borongics József Úr a Suzuki Borongics Kft. ügyvezetője is támogatta, akiknek köszönjük az önzetlen segítséget, felajánlást. Ugyancsak köszönet illeti iskolánk szervezésben, lebonyolításban résztvevő pedagógusait is!

diaknap2019

2019.03.19- én a 13/H osztály két diákja és szakmai tanára külső szakmai gyakorlati órán vett részt a Balatonlellei Önkormányzatnál, ahol Gremen Gabriella tanuló a nyári szakmai gyakorlatát is töltötte. Megtisztelő fogadtatásban volt részünk, hiszen Kenéz István polgármester úr fogadott nagyon szívélyesen. Majd az Okmányiroda vezetője részletesen bemutatta az épületet és a szakmai munkát, eljárásokat, ismertette a törvényi változásokat.

lelle2

Nagyon hasznos és érdekes délelőtt volt, köszönjük Balatonlelle Vezetőjének!

Gremen Gabriella, Pankotai Luca 13/H osztályos tanulók nevében

Kiss Gabriella
szaktanár

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság épületében került sor 2019. március 21-én a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa elnevezésű vetélkedőre. A verseny célja a fiatalok helyes közlekedésre nevelésének segítése volt kerékpárral, segéd-motorkerékpárral és személygépkocsival egyaránt.

Iskolánkat utóbbi kategóriában méltóképpen képviselte Majer Ákos 12. G osztályos tanulónk, aki a fantasztikus 3. helyet szerezte meg a jó hangulatú és kiváló szervezésű versenyen.

kozlekedesi 2

Szívből gratulálunk a szép sikerhez!

Császár-Bíró Lívia