A javítóvizsga időpontja 2018. augusztus 22. (szerda) 8:00 óra. Kérünk minden érintett tanulót a pontos és az alkalomhoz illő megjelenésre az "A" épületben.

A 2018/2019. tanév szeptember 3-án, hétfőn kezdődik a 8:00 órakor az "A" épületünknél (Szabadság u. 41.) tartandó tanévnyitó ünnepségünkkel.

Az elmúlt hetekben végigizgulhattuk a junior női kézilabda válogatott kitűnő szereplését a Debrecenben megrendezett világbajnokságon, melyen kiváló játékkal, minden ellenfelét legyőzve Magyarország aranyérmet szerzett.

vilagbajnok neka 2

A válogatott keretben iskolánk több korábbi tanulója is szerephez jutott és hozzásegítette a csapatot az aranyérem megszerzéséhez. Voltak, akiknek az érettségi bizonyítványán még szinte meg sem száradt a tinta és már kezdődött is a világverseny.

vilagbajnok neka

Világbajnok volt tanítványaink:

Fodor Csenge Réka
Giricz Laura Gerda
Horváth Laura
Pásztor Noémi
Szabó Kitti


Gratulálunk lányok, nagyon büszkék vagyunk Rátok!

 A magyar leány serdülő válogatott az U16-os nyílt Európa-bajnokságon veretlenül jutott döntőbe, ahol Franciaország felett aratott hosszabbításos győzelmével aranyérmet szerzett.


eb 2018

Az alábbi mathiászos lányok az európabajnok csapat tagjai: Németh Imola, Hibácska Blanka, Bánhidi Barbara

Szívből gratulálunk, büszkék vagyunk Rátok!

„… a több állam fennhatósága alá vetett magyarság minden tagja és közössége része az egységes magyar nemzetnek, melynek államhatárok feletti összetartozása valóság…”

Június 4-én, az 1920-as trianoni békediktátum aláírásának évfordulóján nemzetünk határokon átívelő egységére emlékezünk.

Két tanulónk is érmet szerzett az atlétikai diákolimpia országos döntőjében.

Máté Fanni Szabina VI. korcsoportban gerelyhajításban, 45.30 méteres eredményt ért el, mellyel idén is a dobogó legfelső fokára állhatott.

sporthirek majus 2

Súlylökésben Hermann Gréta V. korcsoportban 13.02 méteres egyéni csúccsal harmadik lett.

sporthirek majus

Gratulálok a lányoknak!