2018. január 25–28. között zajlottak a Diákolimpia Összevont Labdajátékok Országos Döntőjének a V-VI. korcsoportos lány- és fiú kosár-, kézi- és röplabdacsapatainak küzdelmei Debrecenben. Ezen versenyszámokban összesen mintegy 477 csapat versenyzett, közülük került ki sportáganként és nemenként a nyolc-nyolc döntős együttes.

Iskolánk diákjai a NEKA támogatásával idén is gyönyörű eredményekkel gazdagítottak minket. A lányok bronz-, míg a fiú ezüstéremmel tértek haza.

„Nagyon örültünk, hogy eljutottunk a debreceni döntőbe. A sorsolás annyira nem kedvezett nekünk, de így is a csoport első helyét szereztük meg. Keresztjátékban a Győr csapatát kaptuk. Sajnos az a mérkőzés nem sikerült úgy, ahogy terveztük: sem támadásban, sem védekezésben nem teljesítettünk a legjobban. Végül kicsit csalódottan, de büszkén, bronzéremmel jöhettünk haza!”- nyilatkozta Szabó Kitti 12. G osztályos tanuló.

Köszönjük szépen ifj. Kiss Szilárdnak és Seck Györgynek, hogy szakértelmükkel, munkájukkal segítették a lányokat.


A bronzot nyerő lányok:
Horváth Laura, Máté Fanni, Németh Orsolya, Osvai Fanni, Péter Panna, Puskás Lilla, Schatzl Natalie, Szabó Kitti, Szabó Luca, Szabó Nina, Takó Viktória, Veress-Filep Boglárka, Vörös Szimonetta, Zámori Dorina.

20180126 133620

Bővebben...

helyesiras 2018

 

Iskolánkat két tanuló képviselte az Implom József Helyesírási Verseny megyei döntőjében.
A Gimnáziumi kategóriában Máté Fanni Szabina 6. helyezést ért el, míg a szakgimnazisták között
Németh Martina 7. lett.

Gratulálunk lányok, csak így tovább az érettségin is!

Természetesen ebben a tanévben is beneveztünk leány és fiú csapatunkkal is a kézilabda diákolimpia versenysorozatába.

diakolimpia2018

A megyei bajnokságban a fiúk a csurgói Csokonai Gimnázium, a fonyódi Mátyás Király gimnázium, barcsi Dráva-völgye Középiskola csapatait legyőzve jutottak veretlenül az elődöntőbe.

Lányaink a fonyódi Mátyás Király Gimnázium, a siófoki Perczel Mór gimnázium, a siófoki Krúdy Középiskola és a nagyatádi Ady Gimnázium csapatait legyőzve jutottak veretlenül az elődöntőbe.

Az országos elődöntőben fiaink a komlói Kökönyösi Gimnázium, a nagykanizsai Cserháti Középiskola és a szombathelyi Bolyai Gimnázium csapatait legyőzve lehetnek ott az országos döntőben.

A lányok útja a nagykanizsai Dr Mező Ferenc Gimnázium, a pápai Petőfi Sándor Gimnázium és a pécsi Baptista Széchenyi István Gimnázium csapatainak legyőzésén keresztül vezetett az országos döntőn való részvételhez.

A döntőt Debrecenben, január 25-28. között rendezik. 8 fiú és 8 leány csapat verseng majd három napon keresztül a diákolimpia bajnoki címéért.

Gratulálunk az eddigi gyönyörű eredményekért tanulóinknak és köszönjük a kiváló szakmai segítséget Kiss Szilárdnak és Imre Vilmosnak!

Hajrá Mathiász, a döntőben is! ☺

bali plakat2018