2019. február 8-án került megrendezésre iskolánk szalagavató ünnepsége, a Nemzeti Kézilabda Akadémia Sportcsarnokában. Az idei tanévben 3 osztály végzős diákjainak mellkasára tűzték ki osztályfőnökeik a felnőtté válás közeledtét jelző szalagot. A végzősök rokonai, barátai, ismerősei és tanárai megtöltötték a NEKA Csarnok lelátóját, ahol a színvonalas ünnepség megtekintése után gyönyörködtek a tanulók keringőjében, majd az iskola alapítványi bálján mulattak önfeledten.

2019szalag1

Szeretnénk köszönetünket kifejezni iskolánk Vezetőségének a keringőruhák bérlésében nyújtott anyagi támogatásért, a NEKA Csarnok vezetőjének, Hanzel Dorinának, a nívós helyszín biztosításáért.

Az alsóbb évfolyamok is kivették a részüket a szervezés lebonyolításában, ezért szeretnénk köszönetet mondani Holczman József tanár úrnak és a 11/HB osztálynak, Bíróné Bihari Zsuzsa tanárnőnek és a 11/S osztálynak, valamint Varga Zsuzsa és Pintér Gabriella tanárnőnek és a 10/HB osztálynak.

Továbbá szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki valamilyen formában szebbé tette és segítette diákéletünk egyik nagy napját.

B. Radó Lili szavaival zárnám köszönetnyilvánításunkat:
„Köszönöm, hogy ünnepnek tekintesz…
és ó- ezüsttel terítesz miattam.”

Jávori Enikő, a végzős évfolyam diákjai nevében

2019szalag2 2019szalag3
2019szalag4 2019szalag5

 

Teljes képgaléria megtekinthető az alábbi linken:

Szalagavató 2019

2019. január 24-27. között rendezték Szegeden a kézilabda diákolimpia V-VI. korcsoportos országos döntőjét.

Iskolánk fiú és lány csapata is remekül teljesített a csoportmérkőzéseken, veretlenül meneteltek egészen a döntőig.

Lányaink a fonyódi Mátyás Király Gimnázium csapatával csaptak össze a bajnoki címért a döntőben. Az eddig nagyszerűen menetelő csapatunk sajnos elszenvedte első vereségét a tornán, melynek következtében ezüstérmet szerzett.

Képkivágás1

Bővebben...

Immár harmadik alkalommal rendeztük meg iskolánk végzős szőlész-borász tanulói számára a Mathiász Bormustrát. Az esemény kiváló lehetőséget jelent a végzősök számára, hogy éles helyzetben, a vizsga szituációhoz hasonlóan, szakértő bizottság előtt mutathatják be vizsgaboraikat, beszélhetnek a szőlőtermesztés, borászati technológiák vonatkozó kérdéseiről. A bizottság elnöke Kukola Zoltán, a BB vezérigazgatója is elismeréssel szólt a jelöltek teljesítményéről, hiteles szakmai kommunikációjáról és a vizsgaborokról egyaránt.

IMG 7145

Bővebben...

plakat2019b