A 2018/19- es tanévben is megrendezésre került a Kazinczy Verseny megyei döntője Kaposváron, az Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziumban. Iskolánkat Lukács Anna 9/H osztályos tanuló és jómagam, Krista Kristóf 11/B osztályos diák képviseltük.

szep beszed 2019

Bővebben...

2019. 02. 20-án a balatonboglári és a balatonszemesi iskola diákjait láttuk vendégül rendhagyó informatika órán, melynek keretében kipróbálhatták az ELTE által biztosított Micro:bit robotprogramozási eszközöket. A gyerekek és a kollégák számára is élmény volt ezekkel a robotokkal megismerkedni és játszva tanulni a programozást.

microbit4
microbit2 microbit3

A teljes galéria megtekinthetrő az alábbi linken:

Nyílt óra

2019. február 8-án került megrendezésre iskolánk szalagavató ünnepsége, a Nemzeti Kézilabda Akadémia Sportcsarnokában. Az idei tanévben 3 osztály végzős diákjainak mellkasára tűzték ki osztályfőnökeik a felnőtté válás közeledtét jelző szalagot. A végzősök rokonai, barátai, ismerősei és tanárai megtöltötték a NEKA Csarnok lelátóját, ahol a színvonalas ünnepség megtekintése után gyönyörködtek a tanulók keringőjében, majd az iskola alapítványi bálján mulattak önfeledten.

2019szalag1

Szeretnénk köszönetünket kifejezni iskolánk Vezetőségének a keringőruhák bérlésében nyújtott anyagi támogatásért, a NEKA Csarnok vezetőjének, Hanzel Dorinának, a nívós helyszín biztosításáért.

Az alsóbb évfolyamok is kivették a részüket a szervezés lebonyolításában, ezért szeretnénk köszönetet mondani Holczman József tanár úrnak és a 11/HB osztálynak, Bíróné Bihari Zsuzsa tanárnőnek és a 11/S osztálynak, valamint Varga Zsuzsa és Pintér Gabriella tanárnőnek és a 10/HB osztálynak.

Továbbá szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki valamilyen formában szebbé tette és segítette diákéletünk egyik nagy napját.

B. Radó Lili szavaival zárnám köszönetnyilvánításunkat:
„Köszönöm, hogy ünnepnek tekintesz…
és ó- ezüsttel terítesz miattam.”

Jávori Enikő, a végzős évfolyam diákjai nevében

2019szalag2 2019szalag3
2019szalag4 2019szalag5

 

Teljes képgaléria megtekinthető az alábbi linken:

Szalagavató 2019

2019. január 24-27. között rendezték Szegeden a kézilabda diákolimpia V-VI. korcsoportos országos döntőjét.

Iskolánk fiú és lány csapata is remekül teljesített a csoportmérkőzéseken, veretlenül meneteltek egészen a döntőig.

Lányaink a fonyódi Mátyás Király Gimnázium csapatával csaptak össze a bajnoki címért a döntőben. Az eddig nagyszerűen menetelő csapatunk sajnos elszenvedte első vereségét a tornán, melynek következtében ezüstérmet szerzett.

Képkivágás1

Bővebben...