Iskolánkban, februárban a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány megbízásából online marketing előadásokat szerveztünk azon tanulóinknak, akik tanulmányaik befejeztével vállalkozást szeretnének indítani.

Az előadásra nagy számban jelentkeztek 11. és 12. évfolyamos hallgatóink.

marketing eloadas

Bővebben...

Iskolánk idén is benevezett a Digitális témahét rendezvényre.
Részleteket nemsokára közlünk!

dth 2019

Idén, március 13- án, is megrendezésre került a Középiskolások Kárpát-medencei Vers- és Prózamondó Találkozója, Szekszárdon.

Iskolánkat ezúttal Lukács Anna 9/HB osztályos tanuló képviselte a nívós versenyen. Amelyről egykor Kiss Dávid diákunk, Holczman tanár úr akkori osztályából, 2 arany, 1 ezüst minősítést és 3 különdíjat elhozott, öregbítve a Mathiász hírnevét Tolna megyében is. Tanár úr ezúttal is segítségemre volt a felkészítés során, hiszen Annának nem volt könnyű dolga: három verset kellett megtanulnia. A versenykiírás szerint egy Tolna megyei költővel, egy évfordulós alkotó költeményével és egy kortárs alkotással kellett készülnie a versenyzőknek.

enpannoniam 2019

Bővebben...

Kedves Továbbtanulók!

Az alábbi linken, illetve Dokumentumtár/Aktualitások menüpont alatt megtekinthetitek a 2019/2020--as tanévre vonatkozó előzetes felvételi jegyzékünket, rangsorunkat.

Előzetes felvételi jegyzék

Az ott található sorrend természetesen nem végleges, hiszen még lesz lehetőségetek március 21-22-én módosítani a jelentkezési lapokon az általános iskolában.

A biztosabb bejutás érdekében érdemes a választott képzést első helyen megjelölni!