diaknap2019

2019.03.19- én a 13/H osztály két diákja és szakmai tanára külső szakmai gyakorlati órán vett részt a Balatonlellei Önkormányzatnál, ahol Gremen Gabriella tanuló a nyári szakmai gyakorlatát is töltötte. Megtisztelő fogadtatásban volt részünk, hiszen Kenéz István polgármester úr fogadott nagyon szívélyesen. Majd az Okmányiroda vezetője részletesen bemutatta az épületet és a szakmai munkát, eljárásokat, ismertette a törvényi változásokat.

lelle2

Nagyon hasznos és érdekes délelőtt volt, köszönjük Balatonlelle Vezetőjének!

Gremen Gabriella, Pankotai Luca 13/H osztályos tanulók nevében

Kiss Gabriella
szaktanár

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság épületében került sor 2019. március 21-én a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa elnevezésű vetélkedőre. A verseny célja a fiatalok helyes közlekedésre nevelésének segítése volt kerékpárral, segéd-motorkerékpárral és személygépkocsival egyaránt.

Iskolánkat utóbbi kategóriában méltóképpen képviselte Majer Ákos 12. G osztályos tanulónk, aki a fantasztikus 3. helyet szerezte meg a jó hangulatú és kiváló szervezésű versenyen.

kozlekedesi 2

Szívből gratulálunk a szép sikerhez!

Császár-Bíró Lívia

Iskolánkban, februárban a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány megbízásából online marketing előadásokat szerveztünk azon tanulóinknak, akik tanulmányaik befejeztével vállalkozást szeretnének indítani.

Az előadásra nagy számban jelentkeztek 11. és 12. évfolyamos hallgatóink.

marketing eloadas

Bővebben...

Iskolánk idén is benevezett a Digitális témahét rendezvényre.
Részleteket nemsokára közlünk!

dth 2019